/ / Черговий питання: як видалити Твіттер

Черговий питання: як видалити Твіттер

Найпопулярнішим сервісом мікроблогів насьогоднішній день є Твіттер. Кількість його користувачів вже перевалило за кілька мільйонів. Причому Твіттер дуже популярний і серед знаменитостей (спортсмени, зірки шоу-бізнесу і так далі). Але все ж деякі користувачі Твіттера згодом приходять до того, що з цією справою стоїть зав'язувати. При цьому виникає цілком логічне запитання: як видалити Твіттер?

По-перше, варто відзначити, що таке рішенняможе бути обумовлено абсолютно різними причинами. Хтось вирішив завести собі нову сторінку, у кого-то Твіттер забирає надто багато часу, комусь набридла реклама в Твіттері, а деяким і зовсім цей сервіс став не до душі. Загалом, не суть. Суть в тому, що їм необхідно видалити Твіттер. Наперед зазначимо, що процес це аж ніяк не складний і зовсім не трудомісткий.

Як видалити твіттер
Отже, як видалити Твіттер? Як водиться, для початку потрібно зайти на свою сторінку. Тобто, ввести свій логін і пароль у необхідних полях. Після цього перед нами відкриється наш профайл. Справа вгорі з'явиться невелика іконка користувача - на неї то і потрібно клікнути. Після цього з'явиться спадаюче меню, а в уже в ньому буде такий пункт, як «Налаштування». І знову натискаємо по ним лівою кнопкою миші.

Тепер ми будемо перенаправлені на необхідне намвікно налаштувань облікового запису користувача. Опція видалення облікового запису знаходиться в самому кінці списку, відповідно, туди і треба дістатися. Однак перед тим, як видалити Твіттер, варто уважно прочитати всі застереження. У них описана важлива інформація, яку необхідно взяти до відома.

видалити твіттер
Також варто відзначити, що Твіттер не видаляєтьсямоментально. Перші кілька днів після цього деякі твітти сторінки відображатимуть як на самому сайті, так і в пошукових системах Яндекса і Google. Але після того, як ці самі пошуковики будуть в черговий раз проіндексовані - все раніше проіндексовані, але вже віддалені твіти, зникнуть і звідти.

Присутній тут і ще один вкрай важливиймомент. Протягом тридцяти наступних днів після видалення облікового запису користувач має повне право відновити його. Робиться це за допомогою введення логіна і пароля в необхідні поля. Після того, як пройде понад тридцять днів - повернути старий профіль буде вже не можна. Так що перед тим, як видалити Твіттер, варто гарненько подумати і усвідомити, чи варто це робити взагалі.

Реклама в твіттері
Необхідно згадати про деякі інші важливімоментах. До того, як профайл не буде повністю видалений, не можна використовувати зареєстрований там поштову скриньку і ім'я користувача. Так що якщо Твіттер видаляється з метою створення нової сторінки, то перед цим бажано змінити як поштову скриньку, так і ім'я користувача.

Якщо видалення Твіттера потрібно лише для того,щоб почати «з чистого аркуша», то цього, в принципі, можна і не робити. Досить лише змінити своє ім'я, змінити дизайн сторінки, видалити старі твітти (для цього існують спеціальні сервіси) - і все. При цьому не відбудеться втрати старих передплатників. Тому це той варіант, який теж підлягає розгляду.

</ P>>
Читайте ще: