/ / Як видалити сторінку "В Контакте"?

Як видалити сторінку "В Контакте"?

Видалити сторінку "В Контакте" досить легко -потрібно тільки знати, як. Зробивши це, звичайно, можна буде відновити її згодом, не втративши ні записів на стіні, ні фотографій - взагалі нічого! До речі, які зважилися на цей крок майже завжди досить швидко повертаються в соціальну мережу "В Контакте".

Видалити сторінку вкрай просто: в меню "Мої налаштування" потрібно прокрутити сторінку в самий низ, останнім рядком буде фраза "Ви можете видалити свою сторінку". Натиснувши на неї, користувач потрапляє в меню із зазначенням причини, по якій він хоче вилучити статтю "В Контакте". Пропонується кілька варіантів на будь-який смак!

Цікаво те, що при виборі кожного меню в поледля коментаря, який, разом з оповіщенням про видалення сторінки, буде виводитися в стрічку новин друзям, з'являється короткий жартівливе повідомлення, яке можна замінити фразою власного твору або стерти зовсім.

Так, при виборі меню "У мене є іншасторінка "виводиться коментар про те, що профіль був створений для собаки користувача, однак тепер домашній вихованець порозумнішав настільки, що зміг зареєструватися в соціальній мережі сам. Друге меню пояснює відхід користувача тим, що він не може спокійно і щасливо жити, поки у нього є сторінка в соціальній мережі, а також бажає залишилися "безвольним овочам" удачі.

видалити сторінку в контакті
Третій вибір: "В контакті занадто багато неприйнятних матеріалів" - порадує друзів віддалився користувача повідомленням про те, що тепер у нього досить порнографічних і піратських матеріалів, так що він більше не потребує у своєму профілі в соціальній мережі. Адже, крім того, що "ВКонтакте" є однією з найпопулярніших соц. мереж, вона ще - гігантське файлосховище. Пункт про безпеку
якщо видалити сторінку в контакті
даних пропонує повідомити друзям користувача про те, що він йде в підпілля, побоюючись переслідування сильних світу цього.

Нарешті, бажаючі видалити сторінку "В Контакте"через те, що ніхто не коментує їх записи, можуть залишити повідомлення про те, що лише пара друзів пошкодує про їх звільнення. При цьому за допомогою генератора випадкових чисел виводиться пара імен з першої п'ятірки друзів користувача.

в контакті видалити сторінку
Як вже було сказано вище, користувач можепозбутися від сторінки, стерши повідомлення або вибравши пункт "Інша причина". Тоді в стрічці новин його друзів з'явиться повідомлення про те, що користувач мовчки видалив свою сторінку.

Якщо видалити сторінку "В Контакте", то нікому зкористувачів більш не буде доступна особиста інформація: фото, відео, контактні дані, не можна буде написати на стіні. Заходячи на віддалену сторінку, користувачі будуть бачити повідомлення про те, що сторінка даного користувача видалена, і інформація недоступна. З усієї інформації, яку зазвичай містить профіль такого роду, будуть видні тільки ім'я і прізвище, навіть фотографія буде замінена на стандартне фото, яке також раніше використовувалося, коли адміністрація блокувала користувача за спам.

До речі, ті, хто хоче вилучити статтю "Вконтакті "непомітно, можуть зняти в меню галочку" розповісти друзям ", і тоді в стрічці новин друзів не з'явиться жодного повідомлення. Мабуть, тільки в цьому випадку можна буде приймати рішення користувача всерйоз.

</ P>>
Читайте ще: